Storing aQuestora omgeving Budel

— RFO 8 augustus 2022 14:25 —
De leverancier heeft een RFO van deze storing aangeleverd. De RFO is op deze pagina te vinden.

— Afsluiting 3 augustus 2022 08:20 —
De leverancier meldt dat gisteravond de werkzaamheden zijn afgerond. De verbindingen zouden weer hersteld zijn.

— Update 2 augustus 2022 16:45 —
De leverancier meldt dat er om 17:30 begonnen kan worden met de werkzaamheden. We houden je op de hoogte.

— Update 2 augustus 2022 15:45 —
De werkzaamheden lopen uit doordat de situatie complex is en er gewacht moet worden op engineers van de gasleverancier. De betrokken gasleiding betreft een Hoofd transport Gas leiding – hiervoor zijn de juiste personen nodig om verder te kunnen met de werkzaamheden. We kunnen geen indicatie voor een oplos-tijd geven. We verwachten dat dit in ieder geval vandaag niet is opgelost.

— Update 2 augustus 2022 14:05 —
Tijdens graafwerkzaamheden is een gasleiding ontdekt waardoor de gasleverancier op locatie moet komen ter ondersteuning. Het gevolg hiervan is dat er vertraging ontstaat bij het oplossen van de storing. We houden je op de hoogte.

— Oorspronkelijke melding 2 augustus 2022 12:25 —
Op dit moment ervaren wij een connectivity-storing op verbindingen van aQuestora in de omgeving van Budel. De leverancier meldt dat het waarschijnlijk om graafschade gaat en dat een aannemer is aangestuurd voor herstel. We houden je op de hoogte wanneer we meer weten.