Spoedonderhoud Swyx

Wij zijn bezig om diverse extra maatregelen te nemen tegen spamming via onze diensten. Onderdeel hiervan is het aanpassen van het from-adres/afzender voor uitgaande mail van onze Swyx servers. Daar waar nu gebruikt wordt gemaakt van swyx@pocos.nl zal dit veranderd worden in swyx@itco.nl. Indien een ander from-adres is ingesteld zal diet niet wijzigen.

Tussen maandagavond 29 juli 22:00 en dinsdagochtend 30 juli 01:00 zullen hiervoor per toerbeurt alle Swyx servers een keer herstart worden. Hierbij zullen deze servers ca. 1 minuut niet beschikbaar zijn. Tijdens de herstart zullen lopende gesprekken worden afgebroken en zal het niet mogelijk zijn om nieuwe gesprekken te starten.

Update 30-07-2019 10:30: Wij willen de betrouwbaarheid van de Swyx dienstverlening kunnen blijven garanderen. Afgelopen nacht is gebleken dat daardoor de de geplande werkzaamheden langer duren dan ingeschat. Op ruim de helft van de servers hebben we de aanpassingen kunnen doorvoeren. De overige servers zullen we tussen dinsdagavond 30 juli 22:00 en woensdagochtend 31 juli 03:00 aanpassen. Deze resterende servers zullen dus komende nacht een onderbreking hebben van ca. 1 minuut.

IngangMonday 29 July 22:00
EindWednesday 31 July 01:00
StatusOpen