Auto-update 3CX tijdelijk niet gebruiken

Dit weekend hebben we gemerkt dat in enkele gevallen de automatische update van een 3CX centrale niet juist wordt afgerond. Hierdoor wordt de centrale onbereikbaar. De Servicedesk kan deze update terugdraaien.

Als jij dus bij een of meerdere 3CX centrales de auto-update functionaliteit aan hebt staan, is er een kans dat deze niet volledig wordt afgerond.
Wij adviseren om op dit moment de automatische update van 3CX centrales niet te gebruiken. Wij onderzoeken de oorzaak van dit probleem. Hierbij hebben we in ieder geval geconstateerd dat dit probleem ook speelt bij andere aanbieders van 3CX. Zodra we meer weten zullen we dit zo snel mogelijk communiceren.

Mocht een update toch fout zijn gegaan, maar maak dan even een ticket aan voor onze Servicedesk. Zij kunnen het probleem dan zeer waarschijnlijk snel oplossen.

Update 14-02-2023

Inmiddels hebben we alle partners, waarbij potentieel een probleem zou kunnen ontstaan, persoonlijk benaderd en gezamenlijk maatregelen getroffen waar nodig. Hiermee vervalt ons advies om de auto-update functionaliteit niet meer te gebruiken.